ŠKODA KAMIQ

OTA RENNOSTI

KAMIQ on urbaani crossover-katumaasturi, jossa suuremman katumaasturin edut ja erityinen ŠKODA-design on yhdistetty toisiinsa dynaamisia muotoja sekä teräviä linjoja korostaen. Auto soveltuu täydellisesti oman tiensä kulkijoille, jotka trendien seuraamisen sijaan luovat oman tyylinsä.

ITSEVARMUUS

Vahvuus ja rohkeus kumpuavat aina sisimmästä. KAMIQ ei ole tässä suhteessa poikkeus, vaan sisätilan ja ulkopuolen design sulautuu tunnepitoisesti yhteen. Tyylikäs sisätila on esimerkillisen ergonominen ja täynnä laadukkaita materiaaleja.

RENNOSTI KAUPUNKILIIKENTEESSÄ

Päivittäiset matkat kaupungin vilkkailla kaduilla voivat olla haastavia. KAMIQ tarjoaa parhaat ratkaisut kaupunkiviidakkoon, joten voit aina nauttia vaivattoman rennosta ajosta.

TURVASATAMA

Kaikkien ŠKODA-automallien tavoin myös Kamiqissa turvallisuus on etusijalla. Autoon on tarjolla jopa yhdeksän turvatyynyä, sekä lukuisia edistyksellisiä kuljettajan avustinjärjestelmiä, kuten Side Assist -kaistanvaihtovaroitin ja ennakoiva turvajärjestelmä Crew Protect Assist. Täydet viisi tähteä on kiistaton todiste ŠKODA Kamiqin ensiluokkaisesta turvallisuudesta.

URHEILULLISTA AJOA NAPIN PAINALLUKSELLA

ŠKODA KAMIQ perustuu skaalautuvaan MQB-perusrakenteeseen, mikä mahdollistaa edistyksellisten teknologioiden hyödyntämisen autossa. Dynaamisemmasta ajosta kiinnostuneet kuljettajat arvostavat varmasti esimerkiksi Sport-alustansäätöjärjestelmää (Sport Chassis Control) ja säätyvää iskunvaimennusta.


KATSO LISÄÄ