ŠKODA OCTAVIA COMBI

RIITTÄVÄSTI TILAA KOKO PERHEELLE

Uusi, entistä tilavampi OCTAVIA COMBI on suunniteltu koko perheen tarpeisiin. Kaikki tarvittava mahtuu 640-litraiseen tavaratilaan etu- ja takamatkustajien nauttiessa väljistä tiloista.

MODERNIT SISÄTILAT

Tervetuloa uuden sukupolven ohjaamoon, joka vie ajoelämyksen uudelle tasolle. Saatavilla oleva Head Up -tuulilasinäyttö heijastaa olennaiset tiedot näkökenttään. Lisäksi kaikki tärkeät tiedot näkyvät parhaiten digitaalisessa mittaristossa ja jopa 10-tuumaisessa tietoviihdejärjestelmän näytössä. Minimalistinen tyyli ja saatavilla oleva tunnelmavalaistus viimeistelevät sisätilan hienostuneen ilmeen.

ENNENKOKEMATON MUKAVUUS

Saatavilla oleva etuistuinten hierontatoiminto ja takaistuinten mukavuuspääntuet pitävät huolen siitä, että määränpäähän saavuttaessa olo on aina rennon levännyt. Autoon on tarjolla lukuisia mukavuusvarusteita ennakoivasta ja mukautuvasta vakionopeuden säätimestä aina kolmialueiseen Climatronic-ilmastointiautomatiikkaan saakka.

AINUTLAATUINEN MUOTOILU

Täysin uuden OCTAVIA Combin avarat sisätilat ja erinomainen käytännöllisyys on jälleen kerran yhdistetty sulavalinjaiseen, ajattomaan muotoiluun. Saatavilla olevat täys-LED-ajovalot ja -takavalot takaavat erinomaisen näkyvyyden kaikissa sääolosuhteissa. Ne ovat vain pieni osa auton upeista yksityiskohdista.

TALOUDELLISUUS

Tämän tilavan perheauton myötä pääset nauttimaan edullisista käyttökustannuksista ja ympäristövastuullisesta ajosta, riippumatta siitä minkä moottoriversion tarjolla olevista vaihtoehdoista valitset.


KATSO LISÄÄ