ŠKODA OCTAVIA

TYYLIKÄS MUOTOILU

Uuden sukupolven OCTAVIA on suurempi ja sivulinjojensa ansiosta vahvasti tunteisiin vetoavan ja dynaamisen näköinen. Tämä auto huokuu itsevarmuutta, ajattomuutta ja ensiluokkaista laatua. Tästä autosta nautit kaikilla ajomatkoillasi.

MODERNIT SISÄTILAT

Tervetuloa uuden sukupolven ohjaamoon, joka vie ajoelämyksen uudelle tasolle. Saatavilla oleva Head Up -tuulilasinäyttö heijastaa olennaiset tiedot näkökenttään. Lisäksi kaikki tärkeät tiedot näkyvät parhaiten digimittaristossa ja jopa 10-tuumaisessa tietoviihdejärjestelmän näytössä. Minimalistinen tyyli ja saatavilla oleva tunnelmavalaistus viimeistelevät sisätilan hienostuneen ilmeen.

ENNENKOKEMATON MUKAVUUS

Saatavilla olevat saksalaisten ortopedien Terve selkä -yhdistyksen (AGR) sertifioimat ergonomiset istuimet ja mukautuva alustan säätöjärjestelmä (Dynamic Chassis Control) pitävät huolen siitä, että määränpäähän saavuttaessa olo on aina rennon levännyt. Mukavuusvarusteina tarjolla ovat esimerkiksi Travel Assist -ajoavustinkokonaisuus ja takaluukun virtuaalinen poljin kosketuksetonta käyttöä varten.

REILUSTI TILAA KOKO PERHEELLE JA TAVAROILLE

Täysin uusi, entistäkin tilavampi OCTAVIA soveltuu erinomaisesti niin työmatkoille kuin pitkille koko perheen viikonloppureissuille. Kaikki tarpeellinen mahtuu 600-litraiseen tavaratilaan etu- ja takamatkustajien nauttiessa väljistä tiloista.

HUIPPULUOKAN TURVALLISUUS

Voit ajaa aina rauhallisin mielin siitä riippumatta, puikkelehditko kaupungin ruuhkaisilla kaduilla vai ajatko maantiellä. Octaviassa on lukuisia uusia avustinjärjestelmiä. Yhdessä jopa yhdeksän turvatyynyn kanssa ne nostavat kuljettajan ja matkustajien turvallisuuden uudelle tasolle, jonka todistavat täydet viisi tähteä Euro NCAP -törmäystesteissä.


KATSO LISÄÄ