ŠKODA ENYAQ

HUIPPULUOKAN TÄYSSÄHKÖ-KATUMAASTURI

Olemme jo aiemmin osoittaneet, että sähköisen liikkuvuuden sarastuksessa meiltä on lupa odottaa paljon. Täyssähköinen ENYAQ iV vastaa asetettuihin odotuksiin upeasti. Se on erityisesti täyssähköautoille kehitetyn skaalautuvan perustekniikan pohjalta rakennettu auto, jossa huippuluokan tekniikka yhdistyy nopeaan lataamiseen ja pitkään toimintamatkaan.

TYYLIKÄS JA ITSEVARMA

ŠKODA-katumaasturimallit tunnetaan tyylikkäästä ja itsevarmasta ulkonäöstä. Täysin uusi ENYAQ iV jatkaa tätä perinnettä. Sen muodoissa on jotakin mukavasti tuttua, mutta paljon innovatiivisia ja katseen vangitsevia uusia piirteitä. Jo korin mittasuhteet lupaavat reilusti tilaa sisällä.

POIKKEUKSELLISEN TILAVA, HIENOSTI VIIMEISTELTY

Uudella lailla toteutetussa sisätilassa on entistäkin enemmän painotettu väljyyttä ja ENYAQ iV:n tavaratila on suuri kaikille ŠKODA-automalleille tyypilliseen tapaan. Viimeistelyn korkea laatu ja runsaat käytännölliset tavaralokerot varmistavat matkanteon mukavuuden. Kruununa on ympäristövastuullisten materiaalien käyttö.

INTELLIGENTTI, INNOVATIIVINEN JA INTUITIIVINEN

Uudella lailla toteutetun sisätilan ohella ŠKODA ENYAQ iV:ssä kiehtovat lukuisat nerokkaat ja innovatiiviset varusteet ja toiminnot, joita on vaistonvaraisen helppo käyttää. Niitä ovat esimerkiksi vakiovarustukseen sisältyvä Digital Cockpit -mittaristo, monipuoliset liitettävyysmahdollisuudet ja lumoava tunnelmavalaistus.


KATSO LISÄÄ