Olemme mukana myös autokaupan rahoituksessa

Rahoitusratkaisut kuluttajille

Osamaksu on turvallinen tapa hankkia uusi auto kiinteällä kuukausierällä. Osamaksusopimuksen kuukausierä on helppo mitoittaa elämäntilanteeseesi sopivaksi ja se tehdään aina yksilölliset tarpeesi huomioiden. Auton myyminen tai vaihtaminen kesken sopimuskauden on mahdollista – silloin kaupassa huomioidaan sopimuksella oleva velan osuus.

Osamaksu on joissakin tapauksissa mahdollista saada jopa ilman käsirahaa.

Osamaksun vakuudeksi riittää hankkimasi auto jonka omistusoikeus siirtyy sinulle, kun sopimus päättyy. Osamaksusopimuksella voit rahoittaa niin uuden kuin käytetynkin henkilöauton ja erät voit maksaa vaivattomasti verkkolaskulla. Korko, rahoituskulut ja rahoituksen pituus sovitaan automyyjäsi kanssa, ne pysyvät kiinteinä koko sopimuskauden ajan.

Rahoitusratkaisut yrityksille

Rahoitusleasing

Rahoitusleasing on kiinteällä kuukausivuokralla oleva auton vuokrasopimus, jonka saa 2-4 vuoden pituiselle ajalle. Auto toimii vakuutena ja sopimuskauden päättyessä voit joko vaihtaa auton uuteen tai myydä kohteen eteenpäin. Kohteelle määritetään sopimusta tehdessä jälleenmyyntiarvo sopimuskauden loppuun arvioidun ajomäärän mukaan. Asiakkaalla on siis mahdollisuus vuokranpalautuksiin sopimuksen lopussa, kun ajoneuvo on hyvin pidetty ja huollettu.

  • Pitkäaikainen 2-4 vuoden vuokrasopimus, ei kilometrirajoituksia
  • Auto toimii vakuutena
  • Kiinteä leasingvuokra
  • Mahdollinen ensimmäinen vuokra 10-20 %
  • Sopimuskauden päättyessä voit myydä tai vaihtaa ajoneuvon
  • Mahdollisuus vuokranpalautuksiin sopimuskauden päättyessä

Huoltoleasing

Huoltoleasing on pitkäaikainen 2-4 vuoden mittainen vuokrasopimus. Kiinteä kuukausivuokra sisältää kaikki auton käyttöön liittyvät palvelut huolloista renkaanvaihtoon, sijaisautopalveluihin ja vakuutuksiin – valintasi mukaan! Sopimuskauden päättyessä auto voidaan palauttaa erikseen nimettyihin palautuspisteisiin. Huoltoleasing on siis hyvä valinta huolettomaan autoiluun.

Leasing tuotteistamme voit tiedustella lisää myyjiltämme.

  • Pitkäaikainen 2-4 vuoden vuokrasopimus sovituilla ajokilometreillä
  • Kiinteä leasingvuokra. Määräaikaishuollot, renkaiden vaihto ja säilytys sekä normaalista kulumisesta aiheutuvat korjaukset sisältyvät vuokraan
  • Mahdollinen ensimmäinen vuokra on 10-20 %.
  • Sopimuskauden päättyessä auto palautetaan erikseen nimettyihin palautuspisteisiin

Autamme sinua valitsemaan sopivan tavan rahoittaa autokauppasi. Kysy lisää myyjiltämme.