Täysin uusi ŠKODA FABIA ennakkomyynnissä nyt.

Muotoilultaan ja tekniikaltaan moderni auto, jossa on kokoluokkansa suurin tavaratila.

Uusi neljännen sukupolven FABIA jatkaa Škodan menestystä pienten perheautojen kokoluokassa.

Uudessa Fabiassa on kaikki tarpeellinen ja hiukan enemmänkin. Jo 22 vuotta sitten ensimmäisen kerran esitelty FABIA on nyt tunteisiin vetoavampi kuin koskaan aiemmin. Ensimmäistä kertaa FABIA pohjautuu nyt Volkswagen-konsernin skaalautuvaan MQB A0 -perustekniikkaan.

Uusi FABIA on kokoluokkansa tilavin auto, jonka mukavuutta on kehitetty entisestään ja johon on saatavissa useita edistyksellisiä turvallisuus- ja avustinjärjestelmiä. Škodan perinteiset vahvuudet kuten hyvä vastine rahalle, erinomainen toimivuus ja käytännöllisyys, sekä monet Simply Clever -ratkaisut tekevät uudesta Fabiasta aidosti Škodan.

Neljännen sukupolven FABIA tulee aluksi myyntiin varustetasoina Ambition ja Style. Sporttinen MONTE CARLO -malli täydentää malliston myöhemmin. Uuden Fabian alkaen hinta 1.0 TSI 95 -moottorilla, käsivalintaisella vaihteistolla ja kattavalla Ambition-varustelulla on 18 781,69 euroa.

Uutuus lanseerataan Suomessa tammikuussa 2022.

Katso mallisivu:  https://www.skoda.fi/mallisto/fabia/uusi-fabia

Autotoimittajien koeajossa

Suomalaiset autotoimittajat pääsivät koeajamaan täysin uutta neljännen sukupolven ŠKODA Fabiaa elokuussa Puolan Gdanskissa ja marraskuussa Mustion linnan miljöössä Raaseporissa. Lue skodamagazine.fi-sivulta mitä uutuudesta kirjoitettiin.

Lue lisää:  https://www.skodamagazine.fi/autotoimittajien-koeajossa-uusi-skoda-fabia/