Škoda Fabia

Me Ajanvaunulla tarjoamme sinulle upeita kilometrejä uuden Fabian kanssa. Erittäin dynaamisesti muotoiltu sekä moderni uutuus on täällä. Uuden Fabian muotoilussa on kiinnitetty huomiota kiinnostaviin yksityiskohtiin, joita löytyy auton joka puolelta. Modernin muotoilun ja tarkan tuotekehityksen ansiosta uudessa Fabiassa on pienin ilmanvastus kokoluokkansa autoissa. Tämä tarkoittaa, että uudessa Fabiassa on entistäkin alhaisempi polttoaineen kulutus ja minimaaliset pakokaasupäästöt. Myös tavaratilat on huomioitu sillä uusi Fabia tarjoaa kokoluokkansa suurimman säilytystilan – Peräti 380 litraa.

Fabian vankka korirakenne parantaa ajomukavuutta ja kattavat turvallisuusjärjestelmät yhdessä kuljettajan avustinjärjestelmien kanssa luovat ajokokemuksesta turvallisen. Ajomukavuuteen ja yksilölliseen yleisilmeeseen vaikuttavat sisätilojen viimeistelyn personointimahdollisuudet. Voit esimerkiksi vaikuttaa yksityiskohtiin ja viimeistelyyn kojelaudassa ja vetokahvoissa. Varusteluvaihtoehtoina Fabiassa ovat Ambition, Style sekä sporttinen Monte Carlo. Selkeän kosketusnäytön lisäksi vakiovarusteisiin kuuluu mm. kaista-avustin. Lisävarusteina on saatavilla esimerkiksi virtuaalinen mittaristo, liikennemerkkien tunnistus, lämmitettävät ratti ja tuulilasi.

Moottorivalikoima uudessa Fabiassa käsittää enimmäkseen litraisia kolmisylinterisiä bensamoottoreita turbolla. Fabiasi voit hankkia automaattivaihteisena, tai manuaalina. Maltillisimmat Fabiat ovat viisi- ja kuusivaihteisia (95hv, 110hv) ja tehokkain malli, seitsenvaihteinen DSG 1.5-l koneella, josta irtoaa tehoja 150hv.

Mallikas ajettavuus saa uuden Fabian tuntumaan luokkaansa isommalta autolta. Pitkätkin matkat taittuvat vaivatta. Škoda Fabia asettaa pikkuautojen vaatimukset aivan uudelle tasolle. Tule meille Ajanvaunuun ja tutustu uutuuteen tarkemmin, koeajolle pääset vaikka heti, eikä uuden Fabian toimituskaan kestä kauaa.